Марая Кери с нова драматична балада

30.01.2017 17:32 | Видян 1397 пъти

Марая Кери с нова драматична балада

Марая Кери използва раздялата си с милиардера Джеймс Пакър по възможно най-добрия начин. Певицата влезе в студио и записа сърцераздирателна балада за разбитото сърце, многозначително озаглавена "I Don't", пише EVA. В случай, че не сте запознати с драмите в личния й живот, малко преди сватбата тя и годеникът й се разделиха. Според някои информации в западните медии той смятал, че тя му изневерява, според певицата пък хора от близкото му обкръжение го настроили против нея. Факт е, че до сватба не се стигна и в общи линии двамата се разделиха доста „неприятелски“. Затова и вместо „I Do”, сега Кери казва "I Don't".

Чуйте новата песен тук!!!

Част от текста на новата песен е: "'Cause when you love someone, you just don't treat them bad, you messed up all we had. Probably think I'm coming back, but I don't, I don't." (Защото, когато обичаш някого, не се отнасяш с него зле, ти провали всичко, което имахме. Може би си мислиш, че ще се върна, но аз няма, няма.)

Очевидно Марая все пак ще успее да осребри по някакъв начин връзката си с Пакър, макар и да не стигна до така желаната сватба с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !