Тупалката разкри истинската причина за развода

24.01.2017 13:53 | Видян 2977 пъти

Тупалката разкри истинската причина за развода

Един от чалга кралете на купона, Илиян Тупалката, проговори за развода с жена си Камелия. С танцьорката той изкара малко повече от три години, през което време им се роди и син - Ицко. Оказва се, че причината за разрива им е разликата в годините, Камелия е с десет лета по-малка от изпълнителя на "Гадже трепач".  

"Това беше основната причина да се стигне до тук. Камелия е малка, с две думи - живее й се, иска да се развива в нейната професия, да танцува с балета си... Докато това мен не ме устройва. Аз искам сериозни отношения, здраво семейство, а тя тепърва тръгва по моите стъпки", обяснява певецът.

"Не съм я лишавал от нищо, не съм я ограничавал да не работи с балета си, не сме се карали, но просто се разминахме с приоритетите си, аз искам едно, тя друго. Затова беше най-добре да се разделим и всеки да прави това, което иска. Животът продължава. Не сме видели лошо един от друг, Камелия ми роди прекрасно дете, на което ще осигурим най-хубавото детство и образование, не съжалявам за нищо", добави Тупалката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !