Кейт Мидълтън и принц Уилям се местят в Лондон

23.01.2017 10:46 | Видян 1674 пъти

Кейт Мидълтън и принц Уилям се местят в Лондон

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън ще напуснат провинциалния си дом в Норфолк, Анмър Хол, за да се преместят за постоянно в Лондон.

Кралската двойка и двете им деца принц Джордж и принц Шарлът досега прекарваха по-голямата част от времето си там, като малкият Джорж ходеше в местна детска градина. Според официалното обявление от Двореца Кенсингтън, семейството ще продължава често да отсяда в Анмър Хол, тъй като обичат дома си. “От есента обаче, херцогът и херцогинята ще преместят семейството си в Кенсингтън. Както стана ясно в последните години, те са решени да участват по-активно в официалните задължения, в които представляват кралица Елизабет II, както и в благотворителните каузи, които подкрепят, а това изисква да прекарват много повече време в Лондон.“

Преместването на Кейт и Уилям в Лондон не е изненадваща новина, тъй като в последните години двамата бяха заети с ремонта на своя апартамент в Кенсингтън, като реновирането на резиденцията им струваше 6,5 млн. долара. Наскоро стана ясно, че принц Уилям ще напусне работата си като пилот на хеликоптер от спешната помощ. Той прекара две години на тази длъжност, като даряваше цялата си заплата.

След като заживеят в Лондон, принц Джордж ще учи в предучилищното заведение Wetherby Pre-Preparatory School, което са посещавали принцовете Уилям и Хари. Все още не се знае в коя детска градина ще бъде записана малката принцеса Шарлът.

Очаква се официалните появи на Кейт и Уилям да се увеличат драстично, след преместването им в столицата.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !