Алиша Кийс скочи на критиците заради отказа си от грим

19.01.2017 17:21 | Видян 2047 пъти

Алиша Кийс скочи на критиците заради отказа си от грим

Алиша Кийс зашлеви с последното си интервю всички свои критици в интернет. Попзвездата, която напоследък налага тенденцията да се появява без грим, заявява в списание Allure: „Ако никой не ви пита, просто си дръжте устата затворена!“ Алиша реши да не робува повече на макиажа още миналата година през юни, като го прави не само в ежедневието си, но и на официални събития и концерти.

Феновете ѝ посрещнаха нейното решение със смесени чувства, но тя е категорична, че това е въпрос на неин личен избор, а не е начин да се прави на интересна. „Мисля, че гримът е вид себеизразяване. Нямам никакво намерение да се срамувам, че не нося грим – правя го за себе си“, казва тя в изданието.

Докато някои жени използват грима като средство за опознаване на самия себе си, Кийс е решила да се съсредоточи върху себепознанието. Тя започва кариерата си в музикалната индустрия когато е едва на 20 години, но постепенно е забелязала, че тежкият грим и силното осветление я карат да се поти много, когато излезе на сцената и тя започва да се чувства по-неловко.

„Отне ми дълго време, за да кажа „не“ на грима“, добавя тя. Кийс коментира и хейтърите си с думите: „Ще бъде наистина готино, ако хората спрат да си предлагат мненията, когато никой не ги е питал.“

Като цяло обаче Алиша е наясно, че свежата ѝ кожа без грим всъщност изглежда доста добре. „Определено има нещо мощно в начина, по който се чувствам вътрешно, когато съм без грим. Това за мен е истинската красота.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !