Кела даде 10 бона бакшиш на Цеца Великович

16.01.2017 13:39 | Видян 2692 пъти

Кела даде 10 бона бакшиш на Цеца Великович

Сръбската мега звезда Цеца Великович е получила царски бакшиш от 5000 евро от бургаския мафиот Пламен Дишков-Кела на връх Нова година, научи Таблоид от свидетели на случката.

Балканската мадона е забавлявала морския гангстер, Николай Маринов - Малкия АМргин, енергийния бос богомил Манчев и ММА боеца Благой Иванов-Багата на тузарско новогодишно пари в хотел "Шератон" в центъра на София. Цеца била наета в последния момент - на 30 декември, от половинката на Богомил Манчев Нели Беширова срещу сумата от 50 000 евро.

Цеца пристигнала с един от синовете си в София, настанила се в президентския апартамент на Шератон, а към 22 часа евчерта на 31 декември срещу 1 януари подкарала вечените си хитове в затворения за простосмъртни ресторант.

Най-впечатлен от живите изпълнения на Цеца бил Пламен Дишков - Кела, който поканил вдовицата на Аркан да му гостува лятото на морето в гранд хотел "Поморие". Племен Кела отброил и 10 банкноти от по 500 евро, които дарил на Цеца, след като тя му изпълнила на ухо любимата му песен "Пиле".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !