Бащата на Чочо Попйорданов вдига сватба на 77

13.01.2017 13:20 | Видян 1964 пъти

Бащата на Чочо Попйорданов вдига сватба на 77

 Бащата на покойния Чочо Попйорданов - Иван Попйорданов, е влюбен и от известно време живее с новата си жена. Това е Диана Андреева, която е с 33 години по-млада от него и е финансов експерт, една от 100-те най-влиятелни жени в България. Красавицата е на 44 години, а Иван Попйорданов навърши през лятото 77, пише в. България днес. "Да, това е моята жена до мен, казва се Диана. Щастлив съм." Така бащата на Чочо потвърди присъствието в живота си на младата жена. Двамата дори сложиха общи снимки на фейсбук страниците си, а отдолу заваляха поздравления от приятелите им.

"Заслужаваш я, Иване, да сте щастливи дълги години", "Толкова изстрада, че накрая и на теб Господ се усмихна" и т.н. и т.н. честитяха жената на бившия шеф на БНТ неговите приятели.

Жената на покойния Чочо Попйорданов – Даниела, и осиновената им дъщеричка Катя били най-щастливи от новината за това, че дядо Иван има жена до себе си. Малката Катя все още не била наясно със случката, но Даниела от сърце желае щастие на Иван и Диана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !