Мъжът на Анита Мейзер убит от жесток удар в носа

05.01.2017 14:33 | Видян 3296 пъти

Мъжът на Анита Мейзер убит от жесток удар в носа

Наистина ли Анита Мейзер е задушила със свински опашки мъжа си Николай, или смъртта на културиста е била умишлено планирана от цял отбор юнаци, приближени до мургавата бизнесдама? Това е въпросът, който разбуни мозъците на варненските криминалисти.

Доказателство, че има нещо гнило в секс бомбата Мейзер, са потресаващите снимки, направени от специалисти от МВР минути след като ченгетата са се озовали в дома на мургавата силиконка.

Ужасяващите кадри от убийството на варненеца Николай Димов попаднали в редакцията на Уикенд. На една от снимките ясно се вижда, че носът на Димов сякаш е повреден умишлено от остър предмет, макар че Анита Мейзер упорито разправя как мъжът ѝ тупнал от кревата, докато тя го галела любовно. Мнението на специалистите пък е точно обратното:

"на лицето на починалия Николай Димов ясно се вижда нанесената преди смъртта травма в областта на носа. Вероятно тя е довела до разкъсване на съединението на хрущяла с носната кост, за която се твърди,ч е е вследствие на нанесен силен удар в носа с предмет, който не е установен по делото", обяснява съдебно медицински експерт, ангажиран с разплитане на престъплението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !