Лили Иванова се срамува от голите си снимки

05.01.2017 09:40 | Видян 2129 пъти

Лили Иванова се срамува от голите си снимки

 Естрадната звезда Лили Иванова е изпратила нотариална покана до издателите на еротичната Библия „Плейбой” със забрана да разпространяват занапред голите й снимки, правени през 2002 г, пише в. България днес.

Макар че имала железен договор, в който подобна клауза липсвала, изпълнителката на „Панаири” настоявала пикантните кадри да бъдат заличени от виртуалното пространство. Въпреки че тогава изображенията предизвикаха истинска сензация, днес Лили се срамувала жестоко от тях.

„Всяко нещо - с времето си! И като млада бях с къса коса, остригана като момче, но днес съм друга. Сега съм на друг акъл, не ща да ме свързват с голи снимки”, аргументирала се Лили.

Преди 14 години Лили изненадващо цъфна гола в първия брой на нашенския „Плейбой”, а пред обектива бе виртуозът Васил Къркеланов. Преди да лъсне дибидюс, естрадната легенда била сериозно подмладена и разкрасена с фотошоп, а всеки кадър бил гледан под лупа от претенциозната Лили.

Едва след като дала съгласието си за публикуването на всеки един кадър, снимките видели бял свят. Вижте   Еротичните фотоси на естрадната прима били готвени за корицата на пилотния брой, но се публикували вътре, без това да се анонсира от първата страница.

Не кой да е, а най-известният плейбой в света - Хю Хефнър, е отрязал Лили от корицата на списанието. Създателят на най-тиражното мъжко списание в света не разрешил примата на българската естрада да бъде изтипосана на първа страница на премиерния брой.
 
Не позволил дори отправка да има с цел да се засили интереса към списанието. Мотивът на американския плейбой с милиарди в сметката бил, че 63-годишната тогава Лили наистина е красива, но твърде стара за първа страница. Така на корицата вместо Вечната Амбър се озовала актрисата Юлиана Кънчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !