И Ким пусна коледна снимка... с Кание

04.01.2017 16:33 | Видян 1381 пъти

И Ким пусна коледна снимка... с Кание

След тримесечно отсъствие от социалните мрежи и публичните събития, Ким Кардашиян се завърна, пише missbloom.bg

Но не с предизвикателен кадър от нова фотосесия или снимка, на която рекламира най-новия си любим продукт. Риалити звездата избра да сподели с милионите си последователи мил момент, който споделя със съпруга си Кание Уест и двете си деца – Норт и Сейнт. Под снимката Ким написа краткото заглавие: “Семейство”.

Малко преди това Кардашиян изтри фамилията Уест от профилите си в социалните мрежи, но след това я върна отново. Това даде нов тласък на слуховете, че с Кание са пред раздяла. Припомняме ви, че американските таблоиди излязоха с новината, че бракът им се разпада, след като рапърът влезе в болница след нервен срив. Семейството на Ким обаче твърдеше, че тя е неотлъчно до него и му помага да се справи в този труден момент.

Ким е известна като кралицата на социалните мрежи, но от октомври не бе активна в никоя от тях. Причината е обирът, на който стана жертва по време на седмицата на модата в Париж. Тогава въоръжени мъже нахлуха в хотелската й стая и я заплашиха с пистолет. Кардашиян доста трудно се справяше с шока от преживяното и според близките й, от тогава е решила драстично да намали нещата от личния си живот, които споделя онлайн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !