Руслан Мъйнов остана сам на Коледа

30.12.2016 15:29 | Видян 3313 пъти

Руслан Мъйнов остана сам на Коледа

 Руслан Мъйнов ще бъде сам на Коледа или поне без любов, която доскоро свързвал с името на колежката си Анелия Луцинова. Въпреки че през последните няколко години актьорът даваше мило и драго за връзката си, двамата вече не са заедно. Близки  твърдят, че окончателното решение за раздяла дошло след поредната изневяра от страна на актрисата.

Въпреки болката 40-годишният актьор преценил, че е по-добре да бъде сам, отколкото с човек, предал най-ценното – доверието му. Разбира се, все още тайно се надява, че любовта скоро ще почука на вратата му – с новия късмет през Новата година.

Преди година се заговори и за изневерите в двойката. Първи измяна установил комикът, но след серия от сълзи и извинения, все пак склонил да даде втори шанс на любовта си. След време обаче Анелия отново му изневерила – с негов колега от техническия отдел на телевизията, шушукат от медията. „Този път вече беше краят. Руслан остана като вцепенен, после се затвори в себе си и взе решението. Нито й е вдигал скандали, нито нищо – просто й посочи вратата. Постъпи като мъж човекът. По-добре да си сам, отколкото с някого, на когото не можеш да имаш доверие”, коментират близки до Мъйнов. Въпреки че Луцинова опитала пак да го омилостиви с приказки за любов, този път Руслан бил категоричен.

Факт е, че след връзката си с Александра Сърчаджиева, Руслан Мъйнов сякаш не може да открие истинската жена за себе си. Такава, на която да вярва, да обича и с която да градят щастливо бъдеще.

Хора от близкото обкръжение на актьора пък твърдят, че и той се принудил да изневери на Анелия, щом разбрал как стоят нещата. Направил го с Нора Караиванова – певицата, която стана популярна на обществеността след участието си във втория сезон на „Мюзик айдъл”. Двамата все по-често са забелязвани заедно, станали даже почти неразделни.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Няма коментари към тази новина !