Кари Фишър пише собствения си некролог

28.12.2016 16:12 | Видян 2405 пъти

Кари Фишър пише собствения си некролог

Актрисата Кари Фишър, която почина вчера на 60-годишна възраст, е направила хумористично копие на некролога си още през 2008 г в първите си мемоари Wishful Drinking.

„Искам да докладват, че съм се удавила в лунна светлина, обесена на сутиена си.“, пише актрисата, която светът завинаги ще запомни като Лея Органа от „Междузвездни войни“. Закачката, естествено, е продиктувана от сянката, която феноменалния успех на франчайза хвърля върху живота й, пише Монитор. В продължение на години Фишър снима малки роли в хитови ленти като „Когато Хари срещна Сали“, работи активно и в театъра, но ореола на най-сексапилната кралска особа в кино галактиката не спира да свети над остроумната й, изключително духовита особа.

Wishful Drinking се пренася и на Бродуей като уанмен шоу със страхотен успех и в него Фишър с намигване констатира, че „този малък фантастичен филм е съсипал живота й“. Идеята за „обесването“ й сред звездите всъщност е вдъхновена от първия й снимачен ден с Джордж Лукас. Виждайки я в прословутия й бял костюм той отсича: „Не можеш да носиш сутиен под това нещо.

В космоса не се носи бельо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !