Диляна Попова с нов любовник - негър

27.12.2016 16:24 | Видян 2244 пъти

Диляна Попова с нов любовник - негър

Диляна Попова най-накрая прежали Асен Блатечки, на когото роди син - Борил. Според най-новата клюка актрисата си е намерила нов възлюбен - негър. Доскоро моделката имаше неангажираща връзка с коафьора Финчи, но покрай вземането-даването с фризьора Диляна срещнала друг мъж.

 От известно време цветнокож мъж посещавал апартамента на Диляна и си тръгвал от него чак на сутринта. Съседи подозират, че гостенинът на Диляна е футболист, съдейки по атлетична му стойка и походката му. Потайният любовник на Диляна идвал в кооперацията винаги късно вечер, за да не бъде разпознат от комшиите й в тъмнината. Винаги криел лицето си, дегизиран с шапка.

Наскоро за малко Асен Блатечки не заварил черньо в спалнята на Попова. Откакто оправи отношенията си с майката на сина си, актьорът поне два пъти в седмицата посещава дома й, за да види двугодишния Борил.

 Блатечки все пак е разкрил Диляна, че води други мъже в апартамента си, в който живее с детето си. Aктьорът е заплашил моделката, че ако не преустанови срещите с цветнокожия си приятел пред очите на детето, ще й го вземе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !