Калин Врачански бройка млади гаджета

27.12.2016 09:17 | Видян 2108 пъти

Калин Врачански бройка млади гаджета

Актьорът Калин Врачански го е ударил на живот. Звездата от „Стъклен дом” не може да живее без любов до себе си и не се стеснява да я търси навсякъде и по всяко време. Така макар вече 4 години няма сериозна приятелка, Калин е оставал сам за едва няколко седмици, пише "Уикенд".
 
Откакто сложи край на единствената си официална връзка – с актрисата Силвия Петкова, Калин се появи в компанията на много различни жени. С някои от тях го свързва само приятелство, но с други стигна и по-далеч. Няколко страстни целувки с актрисата Теодора Духовникова уловени от папараци го превърнаха в тайния й любовник за няколко месеца, след което двамата спряха да се появяват заедно.

Заговори се, че бракът на актрисата бил поставен на изпитание след тези споделени нежности с Калин, който най-малко от всичко иска сега да е обвърже с нови ангажименти освен с работните си. За да си намира нови приключения, актьорът предпочита да обикаля барове и дискотеки, където бройка млади жени за по една две вечери. След това спокойно си се връща към заниманията, които му носят най-голяма наслада – актьорството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !