Емануела размаза Митко Динев във съда

16.12.2016 15:46 | Видян 3598 пъти

Емануела размаза Митко Динев във съда

 Ексклузивни разкрития лъсват от документа, за който от хотарена твърдят, че е копие от съдебното решение за попечителството над сина на Емануела и Димитър Динев. От него става ясно какъв режим на родителски контакти е определил съдът.
 
Режим на контакти:
Дотогава бащата на детето ще има възможност да го вижда както следва: „Всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката“.
 
Става ясно, че съдът е взел решение изцяло в полза на Емануела. Припомняме, че певицата е окачествила Димитър Динев като неспособен да се грижи за сина си и макар в документа да е посочено, че все още се събират доказателства по делото, очевидно думите на майката са взети под внимание.
 
Съдът: Майката се грижи добре за детето
В решението изрично се посочва, че все още не може да се докаже родителска небрежност или негодност. Все пак, от данните по делото става ясно, че Емануела обгрижва детето и му осигурява спокойна и подкрепяща среда. И тъй като досега Динев-младши е живял с майка си, е редно да не бъде откъсван от нея, за да не се травмира.
 
„В производството по постановяване на привременни мерки съдът следва да се ръководи изключително от интересите на детето на страните. В настоящия случай, както от твърденията изложени в исковата молба, молбите по реда на чл. 127, ал. 3 СК. така и от данните в постъпилите социални доклади се установява, че към настоящия момент детето живее постоянно с майка си, която полага непосредствените грижи за отглеждането му. С оглед на това съдът счита, че към настоящия етап на производството грижите по отглеждане и възпитание на детето следва да се възложат на отглеждащия го към момента родител“, е описано в решението.
 
И се допълва: „На този етап от делото съдът не отрича родителския капацитет и годност на нито един от родителите, но доколкото по делото тепърва ще бъдат събирани доказателства относно тези обстоятелства, като предстои съда да се произнесе и с решение по съществото на спора, то настоящия съдебен състав намира, че детето следва да продължи да живее в обстановката, в която се намира към момента, за да не се травмира същото с временни премествания, свързани с промяна на среда, заобикаляща обстановка и изградени навици. От данните в изготвения социален доклад се установява, че сега детето е обгрижвано от майката, която може да разчита на подкрепяща среда за неговото отглеждане“.
 
Припомняме, че преди няколко месеца Емануела е завела дело срещу милионерския наследник Митко Динев. Тя иска съдът да й присъди попечителството върху малкия Митко, както и да бъде определена месечна издръжка, тъй като до момента бащата не е давал и стотинка.
 
Освен това, Емануела е посочила таткото като неспособен да се грижи на детето, оставя го на детегледачки, а той обикаля нощните клубове.
 
Очаква се в хода на същинското дело да излязат още доста любопитни факти около сагата Динев-Емануела, за които ще ви държим в течение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !