Брегович измръзнал, ще го оперират

03.01.2009 11:05 | Видян 4064 пъти

Брегович измръзнал, ще го оперират

Новогодишният концерт на балканската и световната звезда Горан Брегович му създаде тежки неприятности и той отново ще трябва да бъде подложен на хирургическа операция в Центъра за спешна медицинска помощ в Белград.

Брегович, който изнесе грандиозен концерт в центъра на сръбската столица в новогодишната нощ, е измръзнал жестоко. По време на шоуто термометрите показваха минус десет градуса. Още на 1 февруари Брега, както обичат да наричат звездата в Сърбия, ще бъде подложен на операция.

Той ще бъде опериран от директора на Хирургията в болницата, известният специалист Владимир Джукич.

Брегович, който падна от дърво на 12 юни тази година и счупи няколко прешлена, осъзнаваше рисковете от новогодишната си изява, но въпреки това прие да се появи на сцената.

В бекстейджа, преди появата си на сцената той сложи под бялото си сако, няколко пуловера за да се предпази от студа. Това обаче не му помогна и той едвам изчака стрелките да покажат 1.00 часа след полунощ за да се изтегли.

Веднага след това той отказа да се яви в един от нощните клубове, където също имаше програма и се прибра в къщата си в Белград.

Мениджърът на звездата Рако Марич потвърди, че операцията ще се състои през месец февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !