Наталия Симеонова емигрира в Америка

15.12.2016 10:37 | Видян 2823 пъти

Наталия Симеонова емигрира в Америка

Най-сладникавата водеща в родния ефир – Наталия Симеонова, смята да напусне завинаги България и да заживее в Америка, съобщава ПИК. Ексклузвината новина разкри  бившият й съпруг Денис Ризов, който от дълги години пребивава в страната на неограничените възможности.

Положението тук е отчайващо. България е селска държава, изобщо не ме интересува. Нямам къща тук, живея на хотел. Имам имоти, няколко предавания, но те не ме вълнуват, не са ми важни. Интересува ме само и единствено дъщеря ми, категоричен е рокаджията.

В момента младата наследница на двойката, която преживя тежък развод преди години, е възпитаничка в гимназиалните класове на Италианския лицей – баровското школо за ВИП дечица в Горна баня. Щом Вики се сдобие с кетап за средно образование, татко й Денис веднага я изтегля в Америка.

„Образованието й вече е платено, всичко е уредено, така че идва при мен”, категоричен е Ризов и не крие, че в комлект с щерката при него най-вероятно ще се пренесе и майка й Наталия.

Въпреки че разтрогнаха брака си, музикантът и водещата запазиха близко приятелство и Денис никога не е оставял Наталия да решава сама проблемите си, особено що се касае до финансовите.

Самата блондинка пък преглътнала факта, че слава като тази от времето на „Море от любов” повече едва ли ще има и сладниаквите предавания, които й се ще да прави, са асболютно негледаеми. Затова и нямала против да емигрира в Америка и да е близо до единствената си наследника Виктория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !