Осъдиха бияча на бате Николай

14.12.2016 16:41 | Видян 1525 пъти

Осъдиха бияча на бате Николай

Две години и осем месеца затвор и глоба от 5 хил. лева получи нападателят на актьора Николай Николаев /бате Николай/, съобщиха от прокуратурата. Нападателят Стоян Боджов е с осъдителна присъда за извършен на 22 юли 2016г. опит за грабеж спрямо Николай Николаев /бате Николай/ с причинена на пострадалия лека телесна повреда. Това решиха съдиите днес по внесен от Районна прокуратура Ихтиман обвинителен акт срещу Боджов, пише blife.

От районния съд в Ихтиман осъдиха нападателя на актьора бате Николай при съкратено следствие. Осъденият Стоян Боджов ще излежи присъдата си при първоначален строг режим.

Припомняме, докато чака сина си на гарата на Вакарел, 76-годишният Николай Николаев е нападнат от непознат мъж, който малко преди това се е опитал да обере сина му. На гарата актьорът е съборен на земята от нападателя Стоян Боджов.  След като едвам се изправя, непознатият го поваля отново на земята.

Побойникът Стоян Боджов го е влачил към перона на гарата, като е продължавал да му нанася тежки удари. Актьорът е крещял безпощно, за да го чуят хората наблизо, дори се е опитал да каже на нападателя, че е болен, опериран от рак и всеки момент може да умре. Молбите му обаче не дали резултат. Виковете му все пак са били чути от служителите на гарата, които са се обадили в полицията.

"Полицаите имали тежък случай. Трима цигани са се пребили - единия убил другия. Ще дойдем, като свършим." - разказа още Николаев за фаталния инцидент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ал Бано предизвика истински фурор в...

Вчера „Като две капки вода“ предложи специално шоу на...

Зад всяка ядосана жена стои мъж,...

Смях: Зад всяка ядосана жена... стои един мъж, който...

Няма коментари към тази новина !