Руши качи новородения си син на легендарен соцавтомобил

13.12.2016 09:53 | Видян 2153 пъти

Руши качи новородения си син на легендарен соцавтомобил

 Поп певецът Руши Видинлиев повози из софийските улици новородения си син в колата на Цола Драгойчева, пише "България Днес". Това се случи седмици след излъчените кадри от изписването на бебето, в които Руши се измъква от болницата с малкия в кошче и го качва заедно с жена си Таня Илиева в скромна на пръв поглед кола.
"Не е най-богатото бебе, щом таткото си взима новороденото в супер бричка", коментираха злостно клюкари автомобила на звездата.

Напук на думите им един от най-добрите БГ изпълнители реши да извади от автопарка си любимия си ретро автомобил и да повози с него сина си - емблематичната "Чайка" на Цола Драгойчева. С руската машина певецът се сдоби преди година-две от българин, живеещ в Италия, който се занимава с колекционерство. Той предложил на Руши да му продаде соцвозилото за 70 000 лв. Видинлиев не се двоумил и веднага приел сделката.

Човекът купил автомобила преди години за 20 000 лева от търг, но вследствие тежките времена решил да се отърве от ретро колите си, защото изпаднал във фалит. От цялата ситуация най-щастлив останал Руши Видинлиев, който бързо броил 70 000 лв., за да вземе черната машина на социалистката и да я използва както в клиповете си, така и в личния живот.

Популярният изпълнител преди няма и месец направил купон за раждането на момченцето си, като поканил на него истинския си баща, който от години не говори с майка му - Лора Видинлиева. Причината е прозаична - таткото на Видинлиев е тайнствен милионер от турски произход, който изоставил майка му. В края на 70-те Лора напуснала Италия, където е омъжена за местен богаташ, заради бурната си любов с обаятелния и богат турчин - Метин Хамди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !