Ники Кънчев върти 3 жени

12.12.2016 17:06 | Видян 2192 пъти

Ники Кънчев върти 3 жени

 Ники Кънчев върти цели 3 жени накуп. Оказва се, че популярният водещ не е верен на благоверната си Даниела, която го чака вкъщи, докато той сваля звезди на далеч по-млади от нея, пише "Таблоид".

Левентът от Червен бряг е заклет ерген и дори на 56 години не спира да върти държанки една след друга, макар да има дългогодишна връзка и дете. Отлично осведомени източници издават, че в момента Ники поддържа близки отношения с една от младите си колежки в Дарик радио, с която често осъмвали в редакцията на сладки приказки, а срещите им пък се осъществявали в дома на репортерката, която живеела сама.

Другата любовница на Кънчев била редакторка на „ВИП Брадър“, чийто разцвет на отношенията им белязал своя пик по време на изминалото лято, когато била подготовката за звездния сезон. Двамата окъснявали уж по работа, но в крайна сметка интимността помежду им вземала превес над развоя на отношенията в най-наблюдаваната къща.

Близки до благоверната на Ники – Даниела, споделят, че тя била свикнала на коцкарския нрав на журналиста, който открай време е известен кръшкач. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !