Пипа Мидълтън обяви дата за сватбата

09.12.2016 11:37 | Видян 1333 пъти

Пипа Мидълтън обяви дата за сватбата

Сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа ще сключи брак с финансиста Джеймс Матюс по-рано, отколкото се очакваше. Сватбата е планирана за 20 май 2017 г. – само една година след предложението с уникалния пръстен за 250 хил. британски лири.

По информация на Дейли Мейл, Кейт няма да бъде шаферка на сватбата на сестра си, нито ще има някаква важна роля в нея. Тя и съпругът й, принц Уилям, ще бъдат просто почетни гости, а според експерти по кралските въпроси причината е съвсем обикновена – да не бъде засенчена булката, която по традиция е в центъра на събитието.

Пипа Мидълтън ще се омъжи за годеника си Джеймс Матюс в църквата "Свети Марк" в Енгълфийлд, Бъркшайър, а приемът ще бъде в къщата на родителите й.

Племенниците на Пипа принцеса Шарлот и принц Джордж също ще вземат участие в церемонията. Шарлот ще бъде в ролята на момичето, което разпръсква цветя пред булката, а Джордж ще занесе пръстените до олтара.

Източници разкриха, че Пипа е обиколила всички реномирани сватбени бутици, като роклите, на които се спира започват от 10 000 британски лири.
Сестрата на Кейт вече е решила и как да уведоми близки и познати за щастливото събитие. Тя планирала да пусне модерните във Великобритания покани „Save The Date“ (запази датата) в коледните картички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Няма коментари към тази новина !