Забиха нож в гърба на Кобрата!

08.12.2016 13:24 | Видян 3857 пъти

Забиха нож в гърба на Кобрата!

Голямото спортно събитие "Нощта на шампионите" не се размина без скандал. Наши забиха нож в гърба на Кобрата, пише ПИК. И правят опит да обезличат победата на Кубрат над Кошмара. Ето с какви редове изригват днес срещу успеха на родолюбеца и шампиона Пулев.

"Хиляди зрители в най-голямата зала в България "Арена Армеец" останаха излъгани. Да, те очакваха да видят шоу, но не и измислен и режисиран скеч. Очакваха да видят поне малко бокс, след като обещанията бяха гръмки. За първи път Кубрат Пулев се завърна в България като професионален боксьор. Срещу него обаче излезе туловището Самюел Питър, който приличаше на торба, а не на истински боксьор. Жалкото подобие на професионалист издържа три рунда и се отказа.

Това дойде в повече на хората. Още по време на мача хиляди не спираха да недоволстват: "Цирк! Върнете ни парите". Билетите за гала вечерта на 3 декември бяха пуснати доста по-рано. Най-евтините струваха по 30 лева, а най-скъпите по 200. Имаше такива, които се продаваха на цена 300 лева, но те бяха за местата по-близо до ринга".

Край на цитата. А сега поредица от факти за спортното събитие:

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !