Рекордна трета книга от Венета Райкова

07.12.2016 12:02 | Видян 2741 пъти

Рекордна трета книга от Венета Райкова

В навечерието на коледните празници издателство „Ентусиаст“ публикува нов роман от сензационната авторка Венета Райкова. След „Триумфът на кучките“ и „Вещицата“ „Инсомния“ е третата книга на писателката, която обещава да се превърне в сензация на книжния пазар.

В началото на годината Райкова смело повдигна завесата на забуления в тайни живот на звездите. С „Триумфът на кучките“ тя позволи на читателите да надникнат зад затворените врати на спалните им. Авторката разкри подробности от всекидневието на известните и преуспели хора, а читателите разпознаха реални личности зад скандалните образи в книгата.

Само четири месеца след дебюта си Венета Райкова изненада феновете с нов роман с провокативното заглавие „Вещицата“, разказващ за битката между доброто и злото и пълен с теми табу, за които никой не говори на всеослушание. И точно както и с първата си книга, смелата авторка унищожи всички догми и извади на показ истината за тъмните сили във всеки от нас.

Новото, трето заглавие от Венета Райкова, озаглавено „Инсомния“, идва точно преди коледните празници, за да докаже, че чудеса се случват и че всеки от нас има шанса да се обърне към себе си и да намери по-доброто си Аз. Романът проследява пътя на един мъж, тръгнал на пътуване до десет чудотворни места в България в търсене на смисъла, на вярата и на силата да преоткрие себе си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !