Бойко Кръстанов мизерствал в Ирландия

05.12.2016 17:49 | Видян 2329 пъти

Бойко Кръстанов мизерствал в Ирландия

 Бойко Кръстанов стана популярен със сериалите „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, които му донесоха много почитателки, участва и в някои хитови театрални постановки, ала изглежда родната сцена е тясна за амбициите на младия актьор. Той признава, че мечтае за кариера в чужбина – дори вече има известен опит с чуждите продукции, тъй като в продължение на цяла година снима полицейски сериал в ирландската столица Дъблин, пише "Таблоид".

 Бойко заминал за Ирландия с колегата си Явор Бахаров – с идеята да опита късмета си зад граница и да се пребори за интересна роля, която да впише в автобиографията си. Двамата актьори си намерили агент, който ги насочвал към различни кастинги, но Бахаров така и не успял да изпъкне сред конкуренцията. За разлика от него Кръстанов бил одобрен за ролята на хърватския полицай Адриан Кокош в сериала „Ред Рок“ и се наложило да изкара цяла година в Дъблин, където снимал почти всеки ден.
 
Тъй като нямал никакви близки в Дъблин, той прекарвал свободното си време в четене на книги. Почти не излизал от квартирата си, изпитвал носталгия по България и накрая взел решение да прекрати работата си там.

„Сериалът още си върви. В момента снимат трети сезон. Просто аз не издържах вече. Исках да ми се случват някакви други неща, а снимките отнемаха цялото ми време. А и не беше мечтата на живота ми. Направих го с цел да го има в CV-то ми. Все пак го купиха BBC, излъчва се и в САЩ, гледат го агенти, режисьори…Надявам се да е стъпка нагоре за мен“, разказва Бойко за амбициите си.

Що се отнася до личния живот на Кръстанов, там нещата също му се получават повече от добре. От няколко години Бойко е обвързан с актрисата Виттория Николова, с която живеят на семейни начала. Дори се заговори, че двамата планирали в скоро време да сключат брак. Според запознати влюбените си мечтаели за сватба на плажа с най-близките хора – без излишни тържества и без много гости.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !