Антон Хекимян в гей афера, отложи сватбата

05.12.2016 13:26 | Видян 4315 пъти

Антон Хекимян в гей афера, отложи сватбата

Антон Хекимян се е разделил с годеницата си Василена заради страстна афера с… мъж!

32-годишният водещ на предаването „Тази сутрин“ има връзка с атлетичен младеж, с когото се виждат почти всяка вечер по късна доба. Разочарована от него, половинката му го напуснала, като се отдала на връзка с оператор от Нова телевизия, мълви се упорито по медийните коридори.

Хекимян нямал никакъв афинитет към жените, твърдят негови колеги от сутрешния блок на Би Ти Ви. Според запознати с житието-битието на арменеца едно от последните увлечения на Антон бил негов колега от медията. За кратко той имал авантюра с разследващия журналист Росен Цветков, който пък го заразял заради танцьора Наско Месечков.

Макар че в тайното любовно тефтерче на Антон имало една дузина популярни личности от малкия екран, той баламосвал близките си, че все още нямал жена до себе си заради натовареното си ежедневие. От 3 години Хекимян баламосва и зрителите, и роднините си, че ще вдига сватба със своята колежка от конкурентната Нова телевизия Василена Гръбчева. Според запознати любовната им афера била само постановка, а двамата били просто приятели. За да опровергае слуховете, Антон пуснал слух, че е узрял за наследници и планира сватба. Изненадващо обаче такава все няма.

Това лято двамата ходиха на почивки отделно. Според запознати именно през топлите месеци Хекимян е срещнал атлетичния хубавец, който е взел акъла му, пише "Таблоид".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !