Натали омаяла Слави с голо дупе и баджаци

24.11.2016 09:00 | Видян 3885 пъти

Натали омаяла Слави с голо дупе и баджаци

 Според слуховете новата синоптичка в bTV Натали Трифонова е любовница на Слави Трифонов. Макар красавицата да отрича да топли леглото на Дългия се оказва, че двамата се познават от повече от 5 години и той отдавана й е мераклия, пише столичен седмичник. По това време амбициозната госпожица, която е от Търново  пристига в столицата, за да учи и да прави кариера. Тогава Натали се занимава усилено и с танци, макар и само на 19 години, вече знае какво иска от живота. Веднага щом разбира, че Слави организира кастинг за конкурса ‚Танцувай с мен“, Натали се записва и изпраща свой клип.

Без притеснения бъдещата синоптичка се изтипосва пред Слави и журито по ултра къса пола с висока талия и горнище на бански цялото в пайети. Провокативната й визия грабва Слави и още с първите въпроси той започва да се шегува с нея. Един от въпросите е дали си има гадже. По това време тя ходи с Деян Веселинов, който в момента е водещ на сутрешните уикенд блокове в Нова. Слави не е очарован от отговора. Сексапилният й танц, в който показва обилно задните си части, явно не впечатлява Дългия и тя не продължава напред.

Ако се вярва на слуховете обаче той останал очарован от дългите й крака и предизвикателен поглед. Пет години по-късно двамата са си вече близки. Съдбата ги среща за втори път, след като Натали и Дългия са необвързани и с разбити сърца. Из коридорите на Би Ти Ви се шегуват, че ако връзката им стане сериозна, няма нужда синоптичката да си сменя фамилията, която съвпада с тази на шоумена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !