Роналдо заваде гадже в Динсиленд

23.11.2016 15:19 | Видян 1621 пъти

Роналдо заваде гадже в Динсиленд

Дни след шокиращото признание за своята сексуална ориентация, Кристиано Роналдо побърза да се появи с жена, пише ПИК. 31-годишната звезда на Реал (Мадрид) бе изловен от папараци в "Динсиленд" в Париж, въпреки солидната му дегизировка.

Новата бройка на футболиста е брюнетката Джорджина Родригес и ако съдим по външния й вид, Ронадло доста е снижил нивото.

За разходката в развлекателния комплекс вечно наконтеният португалец се беше скрил под качулката на зимното си палто, а за по-сигурно под нея бе сложил и бейзболна шапка. Разбира се, част от камуфлажа, бяха и задължителните тъмни очила. За да не се набива на очи, футболната звезда дори се маскира с перука - от качулката се подава буен перчем.

Изморени от разходката, Роналдо и Джорджина отмарят, облегнати на парапет и се радват един на друг - той с нежна целувка по бузата, а тя обгръщайки врата му с ръце.

Наскоро Роналдо се раздели с бившата "Мис Испания" Десиро Кордеро, но бързо е намерил поредно попълнение в колекцията си. Преди няколко дни бяха потвърдени подозренията, че националът на Португалия хойка и по мъже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !