Ръсел Кроу вдига сватба

22.11.2016 14:35 | Видян 1993 пъти

Ръсел Кроу вдига сватба

Холивудската звезда Ръсел Кроу вдига сватба, а бъдещата булка е вдовицата на Ловеца на крокодили Стив Ъруин – Тери.

Двамата вече не се притесняват да крият любовта си, а техен близък разкрива, че те не са и предполагали, че между тях може да възникне нещо. “Не очакваха да намерят отново любовта”, казва източникът. Той споделя, че двамата планират скромна сватба, която ще се състои през следващата година.

Засега няма официално потвърждение от двамата, но Тери и дъщеря й Бинди бяха на червения килим на премиерата на филма на Кроу – “Любезните пичове”, която се състоя в Лос Анжелис през май тази година. Съседи до госпожа Ъруин споделят, че неведнъж са виждали полуголия актьор на терасата й, който дори им помахал.

Това няма да е първият брак за нито един от двамата. Ръсел се раздели през 2012 г. с актрисата Даниел Спенсър след 9-годишен брак, от който има двама сина – Чарли и Тенисън. Тери пък бе омъжена за Ловеца на крокодили Стив Ъруин, който загина през 2006 г. по време на подводни снимки, след като бе прободен от скат. Той бе известен с телевизионните си предавания, в които предизвикваше крокодили, змии и други опасни животни. Тери има две деца от Стив – дъщеря Бинди и син Робърт от Стив.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !