Златните момичета с грандиозен бенефис

22.11.2016 12:59 | Видян 1921 пъти

Златните момичета с грандиозен бенефис

Мултимедийният спектакъл “ОТБОРЪТ” – Бенефис на Златните момичета 2010 – 2016 изправи на крака 12 600 души публика в зала „Арена Армеец София“, която изпрати ансамбъла със сълзи и нестихващи оваци. Вижте повече в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Графа и спортните легенди Йордан Йовчев и Владимир Николов подкрепиха момичетата, като взеха участие в бенефиса, на който бяха представени и новите надежди на художествената гимнастика, a г-жа Илиана Раева лично благодари от сцената на „Арена Армеец“ на човекa, стоящ зад цялата концепция и организация на вечерта – Калоян Лалев от 24/7 Entertainment Group.

Четвъртък, в зала „Арена Армеец София“ се проведе едно от най-грандиозните спортни събития у нас – мултимедийният спектакъл „Отборът“ – бенефис на Златните момичета 2010 – 2016, който показа пред публика състезателките от отбора – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Цветелина Стоянова, Християна Тодорова, Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодоровa, техните ментори г-жа Илиана Раева и Ина Ананиева, както и целия екип, на който се дължат успехите им през последните 7 години, в невиждана от публиката до момента светлина. Самият спектакъл бе старателно подготвян в продължение на месеци и повече от 50 специалисти, които работиха върху цялостната концепция, режисура, визуални и мултимедийни ефекти, за да се създаде перфектната комбинация между шоу и спорт.

Всяка от съотборничките на Цвети бе представена в индивидуална светлина и хореография и всяка състезателка беше посрещната и изпратeна oт публиката с бурни аплодисменти. В спектакъла бяха представени официално и новите надежди на Националния ансамбъл по художествена гимнастика, които поеха щафетата от своите предшественици в символичен танц като кулминация на спектакъла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !