Тоца с нов тунинг

22.11.2016 10:33 | Видян 1494 пъти

Тоца с нов тунинг

Носителката на титлата "Мис България 2009" Антония Петрова, известна в светското пространство просто като Тоца, отново уголеми бюста си. Блондинката наду цици, след като обяви, че официално се развежда със съпруга си руския бизнесмен Александър Бередин, пише "Телеграф".

Миската от Перник не се поколеба и направи корекции на силиконовите си импланти, като ги увеличи с по 200 кубика всеки един. До момента Антония имаше силикон, но пожела да подмени вече остарелите си гърди с нови и по-големи, като за удоволствието за първи път си плати сама, разкриват нейни близки. Операцията на гърдите излязла на блондинката около 8 бона. Зложелатели веднага зашушукаха, че по този начин Петрова искала да си намери нов и състоятелен мъж.

Освен с гърди, Антония може да се похвали и с нови джуки и скули, за които е броила още 2 бона. Така сметката на блондинката се връзва 10 бона. Припомняме ви, че още преди лятото Антония и съпругът й Александър се разделиха. През горещите месеци тя вилнееше с младо гадже, но в последните седмици отново е сама, а според някои дори прави отчаяни опити да се върне към съпруга си Бередин. Това обаче се оказа невярно, като самата Петрова обяви във "Фейсбук", че няма ни най-малко намерение да си прибира руския съпруг.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !