Над 12 хиляди аплодираха Златните момичета

18.11.2016 11:43 | Видян 2371 пъти

Над 12 хиляди аплодираха Златните момичета

Изящество, блясък, красота, грация... Над 12 хиляди души се събраха снощи в зала "Арена Армеец", за да присъстват на бенефиса на "Златните момичета".

Красивите българки просълзиха мнозина и припомниха на публиката както славните, така и трудните моменти по пътя си. Катрин Велкова, Елена Тодорова, Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова бяха представени и като "Отборът", който завладя публиката, но беше отчетен и индивидуалният им принос към успехите на ансамбъла.

Когато дойде редът на Цвети Стоянова, която преживя най-голямата лична трагедия, 12 000 души се изправиха на крака и аплодираха бурно гимнастичката, която не успя да изиграе своя последен танц на бляскавата сцена. Със сълзи на очи Цвети се изправи пред хората и благодари безмълвно за обичта и подкрепата.

Сълзи имаше и в очите на Илияна Раева, която трудно сдържа емоциите си, видя екипът на dnes.bg. Тя пожела на своите момичета на добър час и ги помоли винаги да помнят онези детски очи, с които са гледали залата и с които са мечтали за бъдещето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !