Благо наблъска Есмер със силикон за 20 бона

17.11.2016 15:49 | Видян 2398 пъти

Благо наблъска Есмер със силикон за 20 бона

С 20 бона ще олекне джоба на Благой Георгиев. Инвестицията обаче си струва, тъй като е в името на красотата на половинката му Есмер, пише Blife.Тлъстата сума ще отиде за силиконови импланти, които опитни пластични хирурзи ще „монтират” в иначе скромната пазва на Есмер, известна като родното копие на Анджелина Джоли.  Операцията ще бъде извършена в московска клиника, а любимата на Джизъса няма да прекалява с обемите и ще напомпа гърдите си с общо 600 кубика силикон.

Есмер е повече от доволна от подаръка на Благо, тъй като през последните месеци гърдите й са подложени на стрес заради кърменето на роденото през лятото бебе Елай.В началото младата майка Есмер дори не искаше да храни мъника от гръдта си, но в крайна сметка се е съгласила. Сега Благо й се отблагодарява за грижите с щедър козметичен подарък – чисто нови „моцарелки”.

Есмер открай време си пада по услугите на пластични хирурзи. В началото на годината тя се похвали с надути с хилорон устни, а преди това е рязала носа си, само и само да прилича повече на кумирката си Анджелина Джоли.  Преди няколко месеца с „пипнати” устни в публичното пространство се похвали и самият Благо, който явно не се притеснява, че е фен на типично женската интервенция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !