Дочакахме киборга Скарлет Йохансон

16.11.2016 16:21 | Видян 1965 пъти

Дочакахме киборга Скарлет Йохансон

Неонови светлини, престрелки и град, превзет от престъпници, корупция и проституция. Вижте снимки в нашата ГАЛЕРИЯ!!! Такава картина рисува първият трейлър на дългоочакваната игрална адаптация на известния японски манга комикс Ghost in the Shell (позната у нас и като "Дух в черупка"). В главната роля на майор Мотото Кусанаги е Скарлет Йохансон, а известният японски режисьор и актьор Такеши Китано е командир на отряда за борба с киберпрестъпления. В трейлъра за секунда се появява и британският музикант Трики.

Филмът е базиран на едноименната манга (японски комикс) на Масамуне Широ. По историята са правени няколко пълнометражни анимации и телевизионни серии. Героинята на Йохансон е първият киборг-полицай, част от специален отдел за борба с киберпрестъпленията в близкото бъдеще. Действието се развива в средата на XXI в.

Във филма участват още акьорите Майкъл Уинкот, Майкъл Пит и Жулиет Бинош. Режисьор е Рупърт Сандърс. Официалната премиера на Ghost in the Shell е насрочена за 31 март. Ето го и чакания трейлър .

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !