Първата ни дама – връстничка на Мелания

14.11.2016 13:26 | Видян 5051 пъти

Първата ни дама – връстничка на Мелания

Ако до този момент България бе лишена да среща първата дама, тъй като съпругата на Росен Плевнелиев категорично отказваше роля на „Дондуков“ 2, то вече това е минало. Новата първа дама – 47-годишната Десислава Генчева, няма да се крие от светлината на прожекторите и със сигурност ще застане до своя съпруг, пише „24 часа“.

Десислава е младоженка. Официално каза „Да“ на своя любим Румен Радев през август. Тогава той вече беше напуснал армията и се знаеше, че ще се кандидатира за президент. Малцина знаят обаче, че Десислава всъщност е човекът, който основно движеше кампанията на генерала.

Затова и е почти сигурно, че тя няма да остане само жената на президента, както предпочита връстничката ѝ Мелания Тръмп. И в двата случая двете първи дами ще има за какво да си говорят, ако съпрузите им един ден се срещнат.

Генчева е завършила английска гимназия, а след това финанси и маркетинг. Затова предпочита да казва, че е маркетолог, а не PR. В първия си брак тя е живяла вече с политик – преди 13 години се развежда с Георги Свиленски, депутат от БСП.

Снимка: Tialoto.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !