Куката и Владо Пенев издържат Явор Бахаров

10.11.2016 11:13 | Видян 1598 пъти

Куката и Владо Пенев издържат Явор Бахаров

 Явор Бахаров го носят на гръб и бърка в джоба на Владо Пенев и Мариан Вълев-Куката! Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари, както гласи поговорката. Къдравият актьор е яко назад с кинтите след безумното си поведение във "ВИП брадър" и при скорошното пътуване до Лондон портфейлът му бе на червено, пише в. България днес.

Малкият Бахаров, Куката, Владо Пенев (който е екранният инспектор Попов), Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Митовски и Севда Шишманова бяха в английската столица на работна екскурзия. Екипът представи официално на британците "Под прикритие", в който роля в четвърти сезон имаше и Алън Форд, звезда от филмите на Гай Ричи "Гепи" и "Две димящи дула". Алън Форд заяви, че изключително много харесва родната продукция.

Бляскавата премиера мина по червен килим и завърши в тузарски ресторант, където някои от разноските бяха покрити от Севда Шишманова и Митовски, но за допълнителни екстри екшън звездите си доплащат сами.

Явор не обича да седи на маса и да се въздържа от ядене и пиене, но изгуби толкова много пари наскоро, че трябваше неговите колеги да правят волни финикийски пожертвования.

Както стана ясно, къдравият Бахаров се прости с хонорара си от 50 хиляди лева от "ВИП брадър", защото вдигна грозен скандал и заплаши да оплюе шоуто - т.е. изнудваше продуцентите. Тези 50 бона са нищо на фона на 200-те хиляди лева, с които Явор се размина на косъм. Той трябваше да се опаричи с роля в нов БГ сериал, който ще тръгне у нас догодина, но именно заради "ВИП брадър" Явор отказал ролята в поредицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !