Ути Бъчваров с истински рекорд във Вип Брадър

04.11.2016 16:17 | Видян 2478 пъти

Ути Бъчваров с истински рекорд във Вип Брадър

Ути Бъчваров изненада дори и ВИП Брадър. Топ готвачът обеща нещо на Големия брат и си го изпълни. Разбра се, че той се зарекъл, докато е в шоуто и Къщата да свали доста килограма от себе си.

И удържа на думата си, като се превърна в един истински отличник и то само за осем седмици. Ути Бъчваров се прости с цели 16 килограма от теглото си и продължава да отслабва

Защото за престоя си досега във ВИП Брадър кулинарят свали наистина цели шестнадесет килограма. Той направи това с интензивни тренировки, плуване в басейна, фитнес упражнения и лек хранителен режим, коментира . Той много внимаваше какво яде и пие, въпреки че в началото се бе нагърбил със задачата да готви на останалите съквартиранти.

Но след поредните кавги и нападки, Ути Бъчваров избухна и се зарече всеки сам да си приготвя това, с което ще се храни. Въпреки че не устоя на гъдела и пак приготвяше вкусотии не тези, които му се примолиха да го направи.

Преди да влезе в Къщата, топ готвача призна пред своите съквартиранти, че е тежал изумителните 151 килограма. След диетите и упражненията пухкавелкото олекна с шестнадесет килограма и достигна 136 килограма.

Но Ути Бъчваров не спря до тук. Той даде още едно обещание на Големия брат. Зарече се твърди, че докато свърши шоуто, той ще смъкне още пет килограма. Което означава, че за осем дни, които остават до финала той ще олекне с обещаните килограми.

Съквартирантите адмирираха неговата упоритост и това че е успял да смъкне такава тежест от себе си за такъв кратък период от време. Най-много му се зарадва Ирина Тенчева.

Тя не устоя на радостната вест и моментално се хвърли на врата на магьосника на кухнята, като шумно го поздрави за упоритостта и силата на неговата воля.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !