Рени крие фиктивен брак с босненец

04.11.2016 14:34 | Видян 3730 пъти

Рени крие фиктивен брак с босненец

Фолк ветеранката Рени, която е сред съквартирантите във „ВИП Брадър“, изобщо няма късмет в личния си живот – пише „Уикенд“. Изпълнителката някога бе една от големите звезди на „Пайнер“ и имаше огромен успех даже в съседна Сърбия, но когато сключи брак с бизнесмена Борис Пилософ, който по-късно я заряза заради друга, спря с пеенето и потъна в забвение – отбелязва изданието.

За да напомни за себе си, Рени прие да участва във „ВИП Брадър“, като не е за подценяване и хонорарът й да стане част от съквартирантите в шоуто.

След като имала бурна афера с кипърец, Рени не крие, че преди години сключила фиктивен брак с босненец на име Желко, който й уредил швейцарска виза. По това време пребиваването в страната все още не било свободно, а изпълнителката нямала необходимите документи, за да практикува професията си на певица.
На Рени не й върви с мъжете

По-късно певицата искала да разтрогне брака си с Желко, тъй като осъзнала, че може да има успех и в България и няма да й се налага да пътува за Швейцария. Фиктивният й съпруг обаче започнал да й прави мизерии – укривал се, не подписвал необходимите документи. Впоследствие обаче Рени успяла да се освободи от веригите на фиктивния брак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !