Дрю Баримор с бившия по празниците

04.11.2016 14:08 | Видян 1671 пъти

Дрю Баримор с бившия по празниците

Дрю Баримор и Уил Копълман май искат да ни покажат какво означава перфектен развод. Освен че се разделиха като приятели, актрисата запази изключително близки отношения със семейството на Копълман, а сега ще прекарат и предстоящите коледни празници заедно, а не както е в подобни случаи – да се редуват при кого да са децата. Те имат момиченца на четири и на две годинки.

„По-голяма част от семейството ще ходи на голямо пътешествие, което всъщност ще е и сериозно приключение. Децата ни обаче са прекалено малки за това. Така че с Уил сме намислили няколко забавни неща за тях. Имаме три плана за Коледа и се надявам да осъществим и трите. С Уил много се подкрепяме, прекарваме уикендите заедно, тичаме заедно, често водим заедно децата на градина“, заяви в интервю Дрю Баримор.

Отношенията им наистина изглеждат перфектни и май всички се чудят защо всъщност се разведоха. Конкретна причина няма (или поне медиите не са наясно с нея).

„Уил се сближи много с приятелите на Дрю, както и тя с неговите. В нито един момент по време на брака им не са водели отделен живот – всичко правеха заедно. Затова и сега нямат намерение да се разделят напълно. Двамата са в много добри отношения и държат да останат в такива. Просто в един момент двама души, които са били влюбени, вече не са. Противоположностите наистина се привличат, но в повечето случаи това не е устойчива връзка“, заявиха преди време близки до тях. Може пък и това да е истинската причина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !