Любовта на Христо: Защо ми изневери с Емануела?

03.11.2016 14:24 | Видян 3921 пъти

Любовта на Христо: Защо ми изневери с Емануела?

Мистериозната жена, заради която Христо Живков категорично отказваше да участва в мисията Индийски сериал във ВИП Брадър, най-после бе разкрита. Репортерите на Уикенд разконспирираха тайната любов на актьора. Тя се оказа българка, при това доста успешна.

От около година и половина Христо има връзка с Ружа Колева, която е единствената нашенка, получавала световна награда за телевизия ЕМИ. Чаровната брюнетка е от София, но от близо 20 години е в чужбина. В Америка е на върха на кариерата си, а филмът Трио Беливил, на който е била аниматорка, е с номинация за Оскар.

Христо и Ружа се стараят да държат в тайна връзката си. Истината е, че отношенията им са особено крехки не само заради разстоянията, които ги делят. Срещат се 2-3 пъти годишно и общо прекарват около 3-4 месеца заедно. След падението на Живков, който пиян облада чалга дивата Емануела в клозета на ВИП брадър, половинката му е в шок.

"Учудвам се, че Христо стигна дотук. Не го познавах в тази светлина. Няма нужда да ми дава каквото и да било обяснение. Мисля, че ситуацията е доста обидна и за двама ни", коментира потресената Ружа пред своя близка приятелка. Тя била категорична, че няма как да прости на половинката си и най-вероятно двамата ще се разделят. Ружа изобщо не искала Христо да участва във ВИП брадър, защото съществува опасност да падне в капан, но той бил уверен в себе си. Подлъгали го и приятели от България.

Ружа е аниматор, а по рисуването се запалила като ученичка. В рода й нямало художници, но на нея й се удавало да борави перфектно с моливите, боите и флумастерите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !