Холивуд полудя по танцьорката от клипа на Кание Уест

02.11.2016 12:19 | Видян 1868 пъти

Холивуд полудя по танцьорката от клипа на Кание Уест

Веднага след участието си в клипа на Кание Уест, Тейана Тейлър се събудила известна. Хореографията й потресе не само професионалистите, но и обикновените хора. Всички се съгласиха, че секс не е само идеални пропорции, но и пластика, енергия, харизма. Вижте прелестната Тейена в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Акробатика, туърк, класически съвременен танц – нейното тяло е най-обсъжданото през последните няколко месеца. Парадоксално е, че тя танцува почти 4 минути по стринг и сутиен, но сякаш няма да ни омръзне да наблюдаваме тялото й.

Тейана е на 25 години от Харлем. Танцьорката подписва първия си договор през 2006 г с лейбъла на Фарел Уилямс, а през 2007-ма се появява в клипа на Джей Зи Blue Magic. Но след като Тейлър се снима в клипа на Кание Уест, я застига вселенската слава.

Първият въпрос, който й задават журналистите, е как поддържа формата си? Отговорът е ясен: освен танци, девойката не се занимава с никаква друга физическа форма.

Що се отнася до диетите, Тейана не познава такива – на апетита й може да завиди дори мъж. Тейлър е омъжена за баскетболист от NBA – Иман Шамперт, защитник в „Кливланд Кавалерс“. Двойката има дъщеря Джуни, която е родена у дома в ръцете на съпруга й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !