Гаврели се в затвора с Анита Мейзер

31.10.2016 17:36 | Видян 2374 пъти

Гаврели се в затвора с Анита Мейзер

Анита Мейзър ще бъде освободена от затвора идните дни, научи "Таблоид" от свои вътрешни източници във варненската прокуратура. Адвокатите на българката с американско гражданство ще поискат промяна на постановената най-тежка мярка за процесуална принуда "задържане под стража", след като разследването приключи и експертизите по него вече са факт.

52-годишната варненка бе арестувана и привлечена като обвиняема по две обвинения на Окръжна прокуратура във Варна - за смъртта причинена по непредпазливост на съпруга й Николай Димов след умишлено нанесена средна телесна повреда, и за предложен подкуп на полицейски служител в сградата на МВР във Варна, за да не извърши действия по служба

"Луда съм, в климакс съм, невинна съм", сподели през крокодилски сълзи Анита пред Варненския окръжен съд, когато разглеждаха мярката й.

От близки до скандалната варненка, "Таблоид" научи, че тя очаква излизането си на свобода с нетърпение заради тормоза, който преживява в затвора.

Анита често била подлагана на тормоз и подигравки. Съкилийничките й се гаврели с популярността й и скандалните й прояви. От стрес косите на Мейзер побелели и тя постоянно искала успокоителни от лекаря на затвора. Сравняваната със Шрек убийца треперела постоянно и дори получила нервен тик на окото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !