Мис Силикон се пуска на чернокожи

27.10.2016 10:37 | Видян 1389 пъти

Мис Силикон се пуска на чернокожи

Мускулести цветнокожи мъжаги хванаха натясно родната силиконка Габриела Попова. Носителката на титлата „Мис Силикон“ се порадва на вниманието на екзотичните младежи, които с видимо удоволствие потопиха в кален басейн блондинката. По всичко личи, че Габриела си пада по мургави момчета и расата за нея няма значение, пише в. България днес.Фотоси на Габи, с които тя сама се похвали, показват девойката в предизвикателни пози, намазана с кал и в интересна компания. Попова е център на вниманието и се чувства обгрижвана и желана. Вижте въпросните фотоси в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Силиконката в момента е в Колумбия, където ще участва с над 30 други мацки от цял свят в конкурс за красота. Категорията, в която нашенката се състезава, е „Мис“ и само за дни вече е започнала да отвява конкуренцията. За представянето си Попова замина с българска народна носия, официален тоалет и бански костюм, който почти не сваля по време на престоя си там.

"Днес журито ми съобщи, че ще нося не просто лентата на България, а ще имам и възможността да представлявам останалите държави от Балканите. Не мога да ви опиша колко съм щастлива", развълнувана е едрогърдата хубавица.

Пред свои познати блондинката се похвалила, че е силно привлечена от живота в Колумбия и ако може, никога няма да се завърне отново в родината. Злобарите в светските среди започнаха веднага да шушукат, че някой негро може да е оплел в мрежите си Мис Силикон и това да е причината на Габи така да не й се прибира у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !