Азис, Катето Евро и Диляна Попова с обща любов

24.10.2016 17:38 | Видян 2729 пъти

Азис, Катето Евро и Диляна Попова с обща любов

Фолкидолът Азис трогна феновете си в социалните мрежи със снимки от посещението си в приюта Stray Аngels (“Бездомни ангели”). Изпълнителят на „Хабиби” е пословичен с любовта си към животните и само преди месец прибра от улицата котенце, което кръсти на поп звездата Кейти Пери. В дома си Васко отглежда още една писана и суетния Мопси, който получи за последния си рожден ден меню от шест варени жълтъка и процедури в СПА център за заздравяване на козината му, пише в. Монитор.
 
„Беше адски дъждовен ден. Отидох да ги видя, да им занеса малко храна и да ги прегърна. Животинките от Stray Angels останаха в сърцето ми завинаги. Отидете и вие, занесете им нещичко, вземете някое от тях с вас.
Или просто им поговорете.

Ще видите,че ще се почувствате по-добре”, написа костинбродският славей под кадър с кученце, чиито задни крачета са заменени от протеза с две колела.

Най-оборотният БГ изпълнител в Турция гони приятелката си Катерина Евро по размах на благородни жестове към животинките. И докато тя дели дома си с пет осиновени кучета, Васко не пропуска да гости уличните им събратя в квартала или просто да ги напои с вода директно от ръката си.
 
Само преди седмица в Stray Аngels се отби и топмоделът Диляна Попова със сина си Борил. Двегодишното момченце моментално се заигра с добермана Нола, който го надвиваше на ръст, но не и на ласки, и охотно започна да го храни с бисквитки.

„Нола е страхотна и може да бъде най-добрият ти приятел. В момента е настанена в приюта и чака своя нов дом!”, апелира в Инстаграм бившата половинка на Асен Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !