Брад и Анджелина разпродават имотите си

24.10.2016 12:50 | Видян 2108 пъти

Брад и Анджелина разпродават имотите си

Брад Пит и Анджелина Джоли пуснаха за продажба шато Миравал – имението с 35 стаи в Коренс, Франция, в което само преди две години отпразнуваха своята сватба.

Само месец след новината за развода им US Weekly съобщава, че имотът вече е бил оценен и търси своя нов собственик. Двамата се сдобиха с шатото през 2012 г. за сумата от 60 млн. долара. През 2014 г. избраха именно него за интимната церемония, на която си казаха заветното “Да”.

Брад и Анджи имат и своя собствена марка вино, което се произвежда на територията на шатото. На бутилките с розе Château Miraval в момента пише “Джоли-Пит”, но източник съобщава, че от следващия сезон бутилките вече ще са с нов етикет, без имената на актьорите.

Друг източник на US Weekly допълва, че Пит и Джоли имат намерение да продадат всички свои общи имоти. Напомняме ви, че при подаването на документи за развод, Аднжелина е отбелязала, че не желае никаква издръжка от Брад. Нито един от актьорите не предявява претенции към състоянието на другия.

Междувременно стана ясно, че носителката на “Оскар” е била разпитвана от ФБР във връзка с инцидента, случил се в частния самолет на двойката. По първоначални данни, Брад упражнил физическо насилие над най-големия син на двойката Мадокс. Това било последната капка в чашата на проблемите в брака им и провокирало Анджи да поиска развод. Останалите 5 деца също били разпитани от агентите. Те прекарали три часа със семейството, опитвайки да изяснят станалото.

В момента Брад и Анджелина се опитват да уредят родителските права над Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиън. 52-годишният актьор вече се е срещнал с децата си в рамките на временното споразумение, което му дава право да ги вижда, ако на срещата присъства психолог. Единствен Мадокс не е се е видял със своя баща.

missboom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !