Роби Уилямс: Сложих си ботокс, филъри...

17.10.2016 14:51 | Видян 1583 пъти

Роби Уилямс: Сложих си ботокс, филъри...

Натискът да изглеждаш добре не засяга само жените. В шоубизнеса и господата трябва да полагат големи усилия, за да бъдат в А-листата на звездите от своя бранш. По тази причина Роби Уилямс е готов на всичко, за да се задържи в пика на славата си. 42-годишният певец, който се завръща на музикалната сцена с новия си албум „The Heavy Entertainment Show“ и турне догодина, призна, че си е правил няколко разкрасителни трайни процедури и че неведнъж се е подлагал на диети.

„Слагах си някакви филъри, ботокс и нещо на брадата и сега не мога да си мърдам ши*аното чело!“, каза звездата пред Daily Mail. По повод новия си албум и турнето Роби коментира още: „Всеки път, когато бях в студиото, си казвах: „Завръщаш се, пускаш албум. По-добре да бъде голям хит. На 42 си, дебел си, очите ти са подпухнали, отиди и направи по-голям хит. Състоянието, в което се намирах, не беше никак комфортно, но ме дърпаше напред“.

Бащата на 4-годишния Теди и 23-месечния Чарлтън призна, че е пазил диета за последното си турне, но тя не е минала особено успешно. „Преди месеци се подложих на една диета, която беше много екстремна. Свалих 3 кг за 5 дни. И след това цяла седмица се събуждах с много странни сънища. На третата вечер се събудих пред хладилника и се оказа, че всяка нощ съм ял. За този период качих 4 кг без да усетя. Старая се да се грижа за себе си. Почти не консумирам въглехидрати, захар и успявам да вляза в дрехите, които носех през 90-те“, похвали се Уилямс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !