Кубрат Пулев похвали Андреа

13.10.2016 11:59 | Видян 2155 пъти

Кубрат Пулев похвали Андреа

Кубрат Пулев харесал Андреа още като я видял за първи път. "На първата ни среща тя беше с прекалено високо самочувствие и това ми направи впечатление, но бързо разбра, че по този начин не се получава", споделя спортистът пред "Труд“ и допълва, че веднага му е допаднало това, че тя е истински човек, откровена и открита.

Пулев разказва, че вече си говорят за сватба и за деца. Също така допълва, че половинката му обича исторически книги, но чела повече чужди, отколкото български.

"Андреа обича исторически книги, но за съжаление не чете толкова български, а повече чужди. Тя обича, като отидем някъде, да разглежда музеи и се интересува от историята, но напоследък виждам, че и нашата й става интересна.

Скоро ходихме в музея на София, бившата баня до ЦУМ, която направиха музей, защото бе порутена, разпадаше се и се обитаваше от безпризорни хора и кучета. Да се надяваме, че от Столичната община ще направят и другата половина, защото продължава да се руши, а и от персонала ми казаха, че има нужда да се разшири и да бъде пълен музей.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !