Пускат 8-ата книга за Хари Потър

13.10.2016 11:11 | Видян 1336 пъти

Пускат 8-ата книга за Хари Потър

Феновете на Хари Потър тръпнат в очакване. Осмата книга за малкия магьосник "Хари Потър и прокълнатото дете" излиза днес на български език. Това обяви официалният издател на романите за Хари, Рон и Хърмаяни "Егмонт България".
Осмата книга за невръстния вещер обаче не е роман, а сценарий за театрална пиеса, която вече се поставя на лондонските сцени, базирана на оригинална нова история от Джоан Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн.

"Изданието съдържа сценария, по който е проведена генералната репетиция пред медии. Планирано е издаването и на премиерното представление, което може леко да се различава от предварителното. Дали и кога то ще бъде издадено в България, все още не можем да потвърдим", обясняват от екипа на издателството.
Сюжетът обаче отдавна е ясен - докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !