Кристен Стюарт по-щастлива от всякога

12.10.2016 14:59 | Видян 1544 пъти

Кристен Стюарт по-щастлива от всякога

По всичко личи, че Кристен Стюарт се намира в перфектен период от живота си, пише EVA. Актрисата призна, че никога не се е чувствала по-щастлива, защото нещата й се подреждат както в професионален, така и в личен план. Наскоро тя завърши режисьорския си дебют - късометражния филм „Come Swim” и по този повод заяви: „Никога не съм била по-щастлива. Обожавам работата си. Обичам да съм актриса, а сега минах на следващото ниво, за което мисля, че съм готова.“

По отношение на личния си живот пък 26-годишната звезда каза: „Не се срамувам и не се чувствам объркана. Нещата се промениха и не е само за мен. Когато преди излизах с мъж, исках да запазя връзката само за себе си, защото имах усещането, че я превръщат в клише, а това не ми харесваше. Бяхме превърнати в два нелепи комиксови героя и не спирах да си мисля, че опорочават отношенията ни, защото те са си само наши и никой не бива да има достъп до тях.

 Но после, като започнах да излизам с момичета, усещах, че не е редно да го крия. Тогава вече връзката не биваше да остава само за мен, защото само щях да усложня нещата, щяха да си мислят, че се срамувам от нещо. Затова реших, че трябва да променя отношението си към публичността. Отворих личния си живот за света и истината е, че сега се чувствам много по-щастлива от този факт“, заяви Кристен Стюарт.

Според западните медии в момента тя излиза с певицата St. Vincent, която пък доскоро бе гадже на Кара Делевин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !