Глория се опита да отрови храната на Миглена

12.10.2016 09:59 | Видян 2440 пъти

Глория се опита да отрови храната на Миглена

Седмична мисия "Големия залог" успя да предизвика нечуван скандал в Къщата на "ВИП брадър". Ябълката на раздора отново бе Миглена Ангелова, която се отцепи от колектива и прецака всичките си съквартиранти.По време на новата задача на съквартирантите, те трябваше да разчитат най-вече на късмета. Във всяко предизвикателство те бяха изправени пред избор да играят за себе си или за всички в къщата.

Лара избра да играе за всички и успя да спечели 100 лева за бюджета на съквартирантите си. Лили също рискува в името на общото благо, но късметът не бе на нейна страна и загуби целия си личен багаж. Глория, през сълзи, избра да играе за Къщата и останалите, вместо да се чуе с майка си. Биг брадър обаче не се примири и й предложи, освен с майка си, да се чуе и с приятеля си Димитър. Това успя да пречупи моделката, която в крайна сметка реши да играе за себе си и спечели.

Роро реши да играе за себе си, като така можеше да си осигури среща с любимите си хъскита. Залогът бе някой от съквартирантите му да влезе в ролята на куче. Той загуби и избра Миглена Ангелова да да влезе в тази роля.

"Аз на куче няма да се правя, спокойно. Наказанието ще бъде за всички", отсече Ангелова веднага. Това предизвика ропот в кака Лили. "Когато в ефир наричаш някого псе е редно ти да станеш", отсече галеницата в Къщата.. "Пий си хапчетата и си гледай чашата", отсече Миглена.

Биг брадър заяви на Роро, че ако Миглена не приеме мисията, бюджетът на всички остава минимален, а Глория, няма да се чуе с гаджето си. Въпреки тази заплаха Ангелова отказа мисията. Това предизвика масов гняв в Къщата.

"Все пак те моля Биг брадър, не й взимайте на Глория разговора по скайп. Ще вземе да ни подгони тука с ножа", отсече червената водеща.

"Не може някоя абсурдна жена да застава между мен и любовта ми. Няма да й позволя да седи между мен и него. Гадна лоша жена, ще пострада", закани се Глория.

Моделката настърга в мюслито на Миглена шоколадче за разтройство. Емануела, като верен приятел, призна какво е видяла на водещата и й каза, да не си яде закуската.

блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !