Риана е нещастна в любовта

10.10.2016 15:48 | Видян 1490 пъти

Риана е нещастна в любовта

На 28 години дивата все още не е имала толкова сериозна връзка, която евентуално да еволюира в брак, а се лута между едни и същи мъже, които в крайна сметка влизат и изчезват от живота ѝ – а именно Крис Браун и Дрейк, за когото се спекулира, че е настоящата половинка на звездата.

И все пак ако питате носителката на „Грами“ защо не случва на партньор, с когото да пожелае семейство, ами накрая все остава сама, то тя ще ви каже, че причината не е в нея. Всъщност Рири сподели тази своя гледна точка пред всичките си 44,8 млн. последователи в Instagram в края на миналата седмица като написа: „Никой от моите бивши не е женен или в щастлива връзка, така че е безопасно да кажа, че проблемът не е в мен!“.

Не е ясно дали певицата визира конкретно някого от ексгаджетата си или просто стреля в пространството. Реакция от страна на мъжете в живота на Риана на този пост също няма.

Междувременно хубавицата се прибра в родния Барбадос за кръщенето на братовчед си Николай и качи куп снимки в социалните мрежи и показа, че очевидно статуса ѝ на „необвързана“ не я притеснява ни най-малко. На кадрите Рири сияе в бяла рокля по тялото и очевидно е искрено щастлива да е сред роднините и приятелите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !