Захари Бахаров прелъстил ученическата любов на Явор

10.10.2016 12:09 | Видян 3224 пъти

Захари Бахаров прелъстил ученическата любов на Явор

Отвратителното и безпардонно отношение на къдрокосия актьор Явор Бахаров към жените в Къщата на "ВИП Брадър" го превърна в една от най-ненавистните лиюности за телевизионните зрители от всички възрасти. Оказва с еобаче, че не бива да съдим млада твърде строго, защото зад маската на непукист и женомразец се крие ужасяваща травма от юношеските години на Явор, научи Таблоид от негови авери.

Психологическият бъркоч в главата на Явор бил причинен не от друг, а от батко му Захари - голямата звезда в семейството. Ужасът е сведен до непростимото - по-големият брат безпардонно прелъстил голямата ученическа любов на Явор.

Всичко се случило през 2003 година, по-малко от месец преди абитуриентския бал на ЯворОт предишната есен къдравият младок излизал със своята съученичка Яна, но любовта им не била преминала в сферата на плътските удоволствия. Русокосата девойка била обещала на любимия си да му се отдаде в нощта на завършването им.

В края на април малкият Бахаров решил да организира купон за съучениците си, докато майка му и баща му били извън града. в разгара на партито цъфнал неочаквано и баткото Захари Бахаров - вече изгряваща звезда в трупата на Народния театър. Любимата на Явор - Яна, солидно почерпена и с палав блясък в очите, уж за малко се изгубила от погледа на половинката си. Малкият Бахаров с епритеснил и хукнал да я търси. Тогава приятели му признали, че красавицата се е усамотила с брат му в друга стая, откъдето се чували мощни тласъци и стенания. Потресеният малък брат избягал от дома си и в ступор се скитал цяла нощ из софийските улици. Само за половин час Захари не само преспал с голямата му любов, но и му нанесъл непоправима психологическа травма.

"Явор никога няма да прости на брат си това, което направи с Яна", убедени са авери на актьора.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !